• Nyheter

Showstoppers!

Våren har vært travel for Malin Schavenius.

 Villekulla barne og ungdomsteater som Malin Schavenius er daglig leder for hadde forestillingen "Showstoppers" for en fullsatt Sarpsborg Scene 23 mai. For femte året på rad ble musikalslagere servert på løpende bånd og årets Villekulla-stipend gikk til Tuva Fronth-Andersen på 18 år. Les mer om forestillingen og se bildeserie her. Les også artikkelen fra Sarpsborg Arbeiderblad "Malin er mitt forbilde" her.

Foto: Line M. Martinsen

Villekulla tar ikke sommerferie før godt ut i juni, og det er både opptredener, singelinnspilling og musikkvideo som står på planen. Den nyskrevne musikalen "Magimysteriet" har premiere 1 desember og er Villekulla`s storsatsning i år, denne musikalen er Villekulla`s bidrag til Sarpsborg sitt 1000 års jubileum.

Men Schavenius har også andre jern i ilden, nevnes kan f.eks et stort event for pizzakjeden "Dolly Dimples" i Praha hvor Malin Schavenius og Bjørnar Reime Erlandsen sto for underholdningen, hun hadde nylig besøk av et interiørmagasin på hytta på Karlsøya og her kan du høre et lengre intervju med artisten når hun var fredagsgjest 27 mai i NRK Østfold morgensending.

 

 Foto: Vetle Granath Magelssen, SA

Linker

Møt meg på sosiale medier

Kontakt meg

Tlf: +47 976 08 840
E-post: malin@schavenius.no

Back to top