• Nyheter

Mye på plakaten

I tillegg til egne konserter og eventer er Malin Schavenius produsent og har regi når Villekulla setter opp "Reisen til Julestjernen" på Sarpsborg Scene 11-14 desember. Forhåndssalget går over all forventning og allerede nå er 1700 billetter revet vekk og det 1,5 mnd før premieren.

Sarpsborg Arbeiderblad hadde en artikkel om dette som du kan lese her.

(artikkelen fortsetter under bildet)

I tillegg kan du lese om det store antallet barn som står på vensteliste hos Malin Schavenius og Villekulla her.

(artikkelen fortsetter under bildet)

...

Malin Schavenius har også ansvaret, sammen med Kulturskolen i Sarpsborg og Sarpsborg kirke, for årets Lucia-kor. Audition avholdes tirsdag 21.10 og mange spente jenter har meldt sin interesse. Hvem som blir årets Lucia gjenstår å se, men kl 08.00 lørdag 13 desember er Lucia og resten av koret klare til å holde en vakker og stemningsfull Luciakonsert i Sarpsborg Kirke.

Sarpsborg fyller 1000 år i 2016 og i forbindelse med byjubileet søker Isarpsborg etter selve jubileumssangen. Malin Schavenius er i juryen og kriterier for innsending av bidrag kan dulese her.

...

2015 byr på mye spennende for artisten og regissøren, og allerede i januar kan to store nyheter lanseres, en lokalt og en nasjonalt. Men før det skal vi kose oss med jul og alt det førjulenphoto.php har å tilby oss både på og av scenen.

Mer om Villekulla finner du på www.villekullabarneteater.no

Linker

Møt meg på sosiale medier

Kontakt meg

Tlf: +47 976 08 840
E-post: malin@schavenius.no

Back to top