• Nyheter

Musikalworkshop med Malin Schavenius.

Vil du være med å lage musikkvideo?

Malin Schavenius arrangerer MUSIKALWORKSHOP MED en MUSIKKVIDEO som resultat. Workshopen er ÅPEN FOR ALLE uansett hvor i landet du bor, det eneste som kreves er noe erfaring innenfor sang, dans, drama, turn eller akrobatikk. Workshopen er for gutter og jenter fra 9-16 år.

I 3 dager skal 23 gutter og jenter (9 og 16 år) øve inn musikalnummeret "A HARD KNOCK LIFE" fra Annie, før de skal lage musikkvideo i en flerkameraproduksjon.

Workshopen foregår følgende dager:

Torsdag 26 april: 18.00-20.30
Lørdag 28 april: 11.00-14.00
Søndag 29 april: 11.00-15.00

I dansesalen i St.Marie gate 87 i Sarpsborg. (aktivitetshuset)

Vi plukker ut 23 elever basert på erfaring og alder. De første som er plukket ut til å delta får beskjed i uke 9. Avgift pr deltager er 900,- for 3 dager. Inkludert pizza på lørdagen. Nummeret som skal øves inn og filmes er ”Hard Knock Life” fra Annie, på engelsk. Det skal både synges og danses på videoen. Det er en flerkameraproduksjon.  Alle deltagere får musikkvideoen til odel og eie. Kursdeltagerne vil bli bedt om å finne et passende kostyme som de har på dagen musikkvideoen spilles inn. Mer info kommer. Videoen vil bli publisert i sin helhet/deler av den på Youtube-kanalen til Villekulla og på Villekullas sosiale medier*. Det er Malin Schavenius som innstuderer og holder i workshopen. 

Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Det er ønskelig at du i mailen skriver litt om erfaring, samt alder og høyde.

 * Det foreligger retningslinjer i forhold til rettigheter som det må tas forbehold om mtp publisering offentlig.

Linker

Møt meg på sosiale medier

Kontakt meg

Tlf: +47 976 08 840
E-post: malin@schavenius.no

Back to top