• Nyheter

Fantastiske FAME.

Fame innfridde! 13 april var det premiere på hitmusikalen FAME på Sarpsborg Scene. I løpet av 3 dager var 2000 publikummere innom, og 4 fullsatte forestillinger var et faktum. Fame hadde alt fra levende band, et ensemble i storform og sterke hovedrolleprestasjoner.

 
Malin Schavenius var produsent og hadde regi for forestillingen.
 
Sarpsborg Arbeiderblad skriver blant annet dette etter premieren:
 
"Fantastiske FAME"«Malin Schavenius og Villekulla Ungdomsteater har gjort det igjen. Fredag fremførte de en fantastisk utgave av Fame på Sarpsborg Scene"
 
"Med over 120 aktører på og rundt scenen, overveldende masseopptrinn og en imponerende Ingeborg Walther i rollen som Carmen på premieren, så kunne de 520 i salen bare gi seg over"
 
"Publikum er vitne til en overdådig forestilling som teknisk sett er meget imponerende»"...og en skikkelig ungdomsforestilling med sang, dans og musikk på høyt nivå ble det"
 
"Lyd, lys, koreografi og scenografi sitter som et skudd."
 
"Umulig å nevne noe om alle rollene på begrenset plass. Men de leverer så det holder hele besetningen. Oda Oliversen spiller rollen som den strenge inspektøren Miss Sherman. Hun høster stormende bifall der hun i et nummer viser andre sider av seg selv i et følsomt sangnummer."

Les hele anmeldelsen her.

Foto: Line M. Martinsen

 

 
Sist redigert mandag, 16 april 2018 11:45
 
 
 

 

Linker

Møt meg på sosiale medier

Kontakt meg

Tlf: +47 976 08 840
E-post: malin@schavenius.no

Back to top