• Nyheter

Våren 2015

I mars og april er det turne av "Sound of music i concert " med bl.a Maria Arredondo og Bjørn Skagestad som gjelder for Schavenius. Malin har ansvaret for regi og staging, samt innøving av barna. Det har vært en storstilt audition i forkant både i Oslo og Rogaland for å finne lokale barn i hele landet til turneen. Premieren finner sted i Ullensaker kulturhus 11 mars og den siste forestillingen spilles 26 april i Larvik. Se mer på soundofmusic.no.

I tillegg er det casting og produksjonstart på ANNIE i disse dager. Annie settes opp med Villekulla barne og ungdomsteater 10 des på Sarpsborg Scene og Det Norske Blåseensemblet har det musikalske ansvaret. Monica Hjelle og Knut Erik Rønne er å finne i noen av rollene. Malin Schavenius er produsent og har regi.Se mer på Villekullabarneteater.no

Musikalartisten selv har takket nei til alt av artistoppdrag dette halvåret, da regijobben tar all tid. Til høsten er hun igjen å se og høre på div konsertarenaer rundt om i Norge, og hun gleder seg veldig til dette etter et halvt års pause.

Linker

Møt meg på sosiale medier

Kontakt meg

Tlf: +47 976 08 840
E-post: malin@schavenius.no

Back to top