• Nyheter

Spiller Maria Magdalena.

Premiere 27 februar.

Malin Schavenius spiller Maria Magdalena når "Jesus Christ Superstar" har premiere på Sarpsborg scene 27 februar. Med 9 profesjonelle skuespillere samt et ensemble på over 60 personer kommer dette til å bli en musikal Sarpsborg aldri har sett maken til. Og billettene går unna som varmt hvetebrød.
Se video hvor Malin Schavenius forteller om sitt forhold til "Jesus Christ Superstar" nederst i artikkelen.

Billetter får du her.

MEDVIRKENDE:
Jesus fra Nasaret: Jonas Groth
Judas Iskariot: Philip Bøckmann
Pontius Pilatus: Ann Christin Elverum
Herodes: Pål Nielsen
Maria Magdalena: Malin Schavenius
Kaifas: Trond Gudevold
Annas: Monica Hjelle
Simon Seloten: Stian Joneid
Peter: Martin Hovland
Regi/scenografi: Erik Schøyen
Scenografi/lysdesign: Eirik Brenne Torsethaugen
Musikk: Andrew Lloyd Webber
Tekst: Tim Rice 

Til Sarpsborg kommer instruktør Erik Schøyen (tidligere kjent i Sarpsborg for blant annet "Sverdet" i 2007-2010), som gjorde denne musikalen med stor suksess ved Haugesund Teater høsten 2017, nominert til Heddaprisen 2018 for "Beste ungdomsforestilling". Vår versjon blir en annerledes oppsetning, men minst like slående vakker og visuell, og med et mye større ensemble. I Sarpsborg skal vi i tillegg til fantastisk dyktige solister/skuespillere tilknytte oss korister fra lokale kor, ensemble og statister fra lokale teatergrupper og teaterlag. Dette vil være med å gjøre dette til en storslagen opplevelse du aldri før har opplevd maken til på Sarpsborg scene!
Philip Bøckmann, kjent for sitt produksjonsselskap "Showbøck" og også han fra "Olav den heldige"-universet, skal gjøre rollen som Judas. Malin Schavenius skal spille den kvinnelige hovedrollen Maria Magdalena og er kjent fra bl.a. Melodi Grand Prix, uttallige oppsetninger og driver nå Villekulla barne- og ungdomsteater i Sarpsborg.
Gjennom bruk av et stort ensemble skal Sarpsborg scene sin oppsetning av JESUS CHRIST SUPERSTAR sette fokus på massenes rolle i fortellingen om Jesus fra Nasaret. Både de mange tilhengerne, men også folkemengden som til slutt krever en korsfestelse. Enkeltpersonene i fortellingen blir drevet fra skanse til skanse, mens Jesus fra Nasaret selv gjør lite for å påvirke dem.
Musikalen tar ikke stilling til Jesus i religiøs forstand, den stopper ved Jesu død, men snarere tar den tak i fortellingen om denne bemerkelsesverdige mannen som uansett religiøst ståsted må sies å ha påvirket den vestlige sivilisasjon vesentlig de siste 2000 årene.

Media

Linker

Møt meg på sosiale medier

Kontakt meg

Tlf: +47 976 08 840
E-post: malin@schavenius.no

Back to top