• Nyheter

Tv-sommer og teaterhøst.

Malin som skuespiller og regissør.

3 onsdager på rad har Malin Schavenius hatt sine musikalspirer fra Villekulla med i det populære Tv-programmet "Allsang på Grensen" på Tv2 denne sommeren. De koret for Alexander Rybak 4 juli, hadde eget musikalnummer 25 juli og var både sangerne og danserne til "Selma og Johannes" i NRK Super. Malin Schavenius har stått for musikalspirenes sang og koreografiinnstudering denne sommeren.

Les mer om Villekulla her eller besøk Villekullas Youtubekanal for å se alle videoene.

Malin Schavenius startet forøvrig høsten med å spille rollen som "Vita C", når teaterforestillingen "Johnny Jern og vennene hans" ble spilt i Askim Kulturhus.
Kim Wifladt og Hans-Petter Moen (begge fra "Skrimmel Skrammel") gestaltet de andre rollene. Salen var fylt av engasjerte barn, voksne og politikere.

I april 2020 setter Malin Schavenius opp Grease på nye Sarpsborg Scene. Torsdag 19 september er det duket for audition, og det er ventet mange musikaltalenter som ønsker å prøve lykken som Sandy eller Danny.
I 2008 var Malin Schavenius med i TVN-programmet "Grease". Her er en liten smakebit fra semifinalen og "I will always love you".

Media

Linker

Møt meg på sosiale medier

Kontakt meg

Tlf: +47 976 08 840
E-post: malin@schavenius.no

Back to top