• Nyheter

Finalist, dubbing og planer for 2021.

Finalist i Gullfjæren, forestillinger og dubbing på NRK.

Det er ingen hemmelighet at det har vært en utfordring å jobbe innenfor kultur under Koronapandemien. Det aller meste har vært stengt ned, eller hatt store begrensninger i forhold til publikumsantall. I løpet av denne perioden skulle jeg gjort flere konserter samt hatt regi på en familieforestilling, og i tillegg spilt i to musikaler selv; en på Sarpsborg scene og en på Chateau Neuf. Men som alt mulig annet blir det meste avlyst i disse dager. 
Allikevel har noen prosjekter sett dagens lys; Sarpsborg scene hadde en stor nyåpning av nytt kulturhus i august hvor jeg blant annet fikk gjøre "On my own" fra Les Miserables med det Norske Blåseensemble. Du kan se opptredenen her.
Villekulla rakk også å spille 4 forestillinger av "Grease" før det ble stengt ned i november 2020, og vi fikk i tillegg spilt inn en nydelig video med 250 barn som synger "Attention" til MGP-vinner og tidligere Villekulla-elev Ulrikke Brandstorp, se video her. Mange av Villekullas elever deltok også på "Allsang på Grensen" på Tv2 flere ganger sommeren 2020.

I tillegg har både dubbing og voicing vært noe som har vært fullt mulig å gjøre i pandemien og i februar hadde 2 sesonger av "Vår ruler" premiere på NRK Super. Der dubber jeg rollen som "Irma". Alva, som er min datter på 13 år, dubber hovedrollen "Vår" i serien. Gøy å dubbe i samme serie, i tillegg artig å spille mor og datter! Her kan du se alle de 27 episodene.

Villekulla barne og ungdomsteater som jeg grunnla i 2011 fylte hele 10 år 11 januar. Det er helt uvirkelig at det allerede er 10 år siden. Så synd at jubileumet kom midt i pandemi, slik at vi ikke får feiret med musikalspirene, men vi får glede oss over at fremtiden ser lysere ut Du kan lese mer om jubileet her.

En litt morsom tilleggsopplysning er at hytta vår er nominert som en av fire finalister i kategorien "Årets hytte" under Gullfjæren 2021. Dette er jo unektelig veldig stas og kom som en stor overraskelse. Hytta har nå vært skrevet om i flere aviser og ble nylig omtalt på "God morgen Norge " på Tv 2. Prisutdelingen går av stabelen i juni.
Så dersom du er interessert i interiør og hytteliv er det bare å følge min Instagramkonto @malinschavenius, der deler jeg mye av det som skjer av smått og stort i hverdagen.

Det er mange planer som ligger frem i tid, men med denne pandemien får man ta en dag av gangen og håpe det snart er over. Da kan vi alle kan komme tilbake til en normal hverdag igjen. Inntil videre: Ta vare på hverandre.

 

Linker

Møt meg på sosiale medier

Kontakt meg

Tlf: +47 976 08 840
E-post: malin@schavenius.no

Back to top