• Nyheter

Chateau Neuf og Sarpsborg Scene.

To premierer på 4 dager!

Fredag 4 mars er det premiere på "I Blanke Messingen" på Sarpsborg Scene hvor Malin spiller rollen som Gina Nicolaysen (Georgie) og bare noen dager etter, altså Søndag 6 mars, er det premiere på "Skatten på Sjørøverøya" på Chateau Neuf hvor Malin spiller rollen som Fru Trelawney. (Les mer om forestillingene under og se bilder)
Malin driver også Villekulla barne og ungdomsteater som har flere musikalprosjekter på trappene, blant annet musikalen "ANNIE" (nov 2022) og "High School Musical" (April 2023).
I tillegg er nå sesong 4 av "Vår Ruler" ute på NRK Super. Malin dubber rollen som "Irma" (Moren til Vår). Rollen som Vår spilles forøvrig av datteren Alva Schavenius. 

Samtidig jobber Malin med en stor lansering som forhåpentligvis offentliggjøres før sommeren 2022. Dette gleder vi oss veldig til å dele med dere.

Litt om forestillingen "I Blanke Messingen":
Humor, varme og glimt i øyet preger denne forestillingen fra et industrisamfunn med store sosiale forskjeller og høy arbeidsledighet.Vi følger Jørgen som kjemper for å beholde omsorgsretten for sin datter, som han elsker over alt annet. Desperat og blakk må han få tak i raske penger og bestemmer seg for å arrangere et lokalt strippeshow.
På veien møter han likesinnede menn som også sliter med å få endene til å møtes. Sammen kjemper de mot depresjon, lav selvfølelse og kravene som følger med de stereotypiske kjønnsrollene for å overvinne frykt og fordommer. Sammen kaster de klærne foran byens sterke, selvstendige kvinner.
Her blir du underholdt, utfordret, berørt og får samtidig trimmet lattermusklene fra lyset går opp til karakterene sammen danser for en fullsatt Sarpsborg scene i det kjente avslutningsnummeret!

I rollene:
Erik-André Hvidsten
Philip Bøckmann
Malin Schavenius
Lasse Vermeli
Ann-Christin Elverum
Monica Hjelle
Ulrik Tangen
Frank Skovrand
Aina Beate Gundersen
Morten Milde
April Hop
Mina Githmark Skundberg

Billetter finnes på ticketco.no


Søndag 6 mars er det premiere på "Skatten på Sjørøverøya" på Chateau Neuf hvor Malin spiller rollen som Fru Trelawney. 

Litt om forestillingen "Skatten på sjørøverøya": 

"Urpremiere på ny versjon av barne-klassikeren "Skatten på Sjørøverøya" av Robert Louis Stevenson. Med mange nyskrevne sanger av Svein Gundersen tas vi inn i sjørøveruniverset hvor unge Jim Hawkins dra på spennende skattejakt på Sjørøverøya. På sin vei møter han innpåslitne sjørøvere, skumle gjenferd og havets mest fryktede pirat Long John Silver.
På scenen bl.a Malin Schavenius, Ole Jacob Lindberg og Aina B. Gundersen.
Manus er ved Hans-P. Thøgersen.
Regi ved Ole-Hermann Gudim Lundberg.
Produsent er Kulturværste AS og Taran.

Billetter finnes på Ticketmaster.no

 

Linker

Møt meg på sosiale medier

Kontakt meg

Tlf: +47 976 08 840
E-post: malin@schavenius.no

Back to top